LCHF sandwichbrød med græsk yoghurt

greek lchf snadwichbread

Ingredienser

1 brød

5 æg
250 g græsk yoghurt
50 g smeltet smør  eller Becel flydende
75 g sesamfrø
50 g mandelmel, hjemmelavet
30 g mandelmel, fint
2 spsk sesammel
2 spsk loppefrøskaller
2 tsk bagepulver
1 tsk salt

 

 

Tilberedning

Traditionel varme 180°  30-40 min.

Pisk æggene godt og pisk græsk yoghurt i.

Kom resten af ingredienserne i og pisk det sammen.

Kom dejen i en bradepande  beklædt med bagepapir
på ca. 20 x 30 cm og glat dejen ud heri.

Drys evt. med græskarkerner, solsikkefrø eller hørfrø.

Bag brødet ved 180° over/undervarme i ca. 30-40 minutter.

 

Med denne størrelse bradepande kan brødet skæres ud i knækbrød størrelse, flækkes og bruges som sandwichbrød.

Et virkelig lækkert glutenfrit brød. Et brød der lever op til principperne i LCHF

 

greek lchf snadwichbread2

Tags: Sesamfrø, Sesammel, Husk, Græsk yoghurt, Mandelmel, LCHF

Udskriv