LCHF squashbrød

LCHF squashbread

 

Ingredienser

4 personer

1 brød

 

125 g mandler

125 g hørfrø

60 g hele solsikkefrø

60 g hele sesamfrø

60 g hele græskarkerner

60 g FiberHUSK

2 tsk groft havsalt

2 dl reven squash (cirka en halv)

5 æg

½dl olivenolie

 

Squassen kan erstattes af reven gulerod

 

 

Tilberedning

Traditionel varme 160° - 1 time

1 Kør mandler og hørfrø på en foodprocessor til mandlerne er godt malet
2 Alle de tørre ingredienser røres sammen
3

Tilsæt squash og rør det godt sammen med de tørre ingredienser

4 Hæld olien i æggene og pisk godt sammen
5 Hæld æggemassen sammen med de øvrige ingredienser, og rør godt sammen
6 Fyld det i en brødform og bag 1 time ved 160° traditionel varme
   

 

 

 

 

Tags: FiberHUSK, Squash, LCHF

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her