LCHF gulerodsbrød

LCHF gulerodsbrod

Ingredienser

1 brød

2 dl hørfrø malet til mel
1 dl solsikkefrø malet til mel
1 dl valnødder malet til mel
1 dl HUSK
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
2 dl sesamfrø
3 tsk groft havsalt
2 dl reven gulerod
1/2 dl olivenolie
5 stk æg

 

 

Tilberedning

 

Alle de tørre ingredienser blandes, hvorefter de røres sammen med revet gulerod, rør derefter olivenolie og sammenpisket æg I

 

Dejen røres ensartet og hældes i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bages 1 time ved 160°

 

Kilde:

Tags: Husk, LCHF

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her