Kylling i cremet oste-tomatsauce (R)

kylling cremet sauce

Ingredienser

4 personer

L
4 stk kyllingefilet
2 stk hvidløgsfed - hakkede
1 stk stor rød sød peber - skåret i små tern
1 dl tør hvidvin
3 dl kyllingefond
2 dl piskefløde
1 dl soltørrede tomater - hakket (ikke dem i olie)
1 dl reven parmesan/grana padamo
salt og peber
½ dl basilikum blade - hakkede

Tilberedning

Traditionel varme 170° - 10-15 min.

1 Steg kyllingefileterne på panden
Læg dem i et ildfast fad
2 Svits hvidløgsfed og  peber på panden i 1 min
3 Tilsæt hvidvin og lad det koge ind 
4 Tilsæt kyllingefond, fløde, soltørrede tomater og ost.
Kog op og lad det simre indtil saucen begynder at blive tyk 
Smag til med salt og peber
5 Hæld saucen over kyllingebrysterne og sæt dem i ovnen i 10-15
6 Inden servering drysses med hakket basilikum 

 
Server med broccoli og ris/blomkålsris/kartofler/pasta

Retten akn med fordel gøres helt færdig og stå klar i fadet indtil gæsterne kommer. Er retten blevet kold skal den have 20-25 i ovnen.

En lækker og flot ret, som er let at servere for gæster, og den kan let øges til flere personer 

 

Tags: Kyllingefilet

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her