Vinbraiseret kylling med parmaskinke

vinkylling parma

Ingredienser

2 personer

Port
2 kyllingebryster
salt
peber
20 blade basilikum
4 skiver parmaskinke
2 store rødløg
4 fed hvidøg
1 dl tør hvidvin
1 dl vand
1 hønsebouillonterning

Tilbehør
150 g frisk pasta
200 g grønne asparges
eller
200 g andre grønne grønsager

Tilberedning

1 Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
Læg 10 basilikumblade på hvert kyllingebryst og pak parmaskinke omkring
2 Pil løgene og skær dem i både
Pil hvidløgene og halver dem på langs
3 Brun kyllingebrysterne i en pande ca. 3 min. på hver side 
Læg løgende ved siden af og steg dem med
4 Hæld vin og vand ved, og smuldr bouillonterningen i.
Sænk varmen, og læg låg på.
Lad småsimre i ca. 15 min. afhængig af tykkelsen på kyllingebrysterne 
5 Kog pastaen og grøntsagerne, gerne i sammen
Afpas dog kogetiden efter hvilke grøntsager der anvendes.
Asparges skal kun have 1-2 minutter
Frisk pasta skal normalt have 3 minutter 

 
Servering:
Anret på tallerkner på hæld den indkogte sauce over 

vinkylling parma1

vinkylling parma2

Kilde: Spis Bedre 2013-04

Tags: Parmaskinke, Kyllingebryst

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her