Spidskål med bacon og ærter

spids bacon

Ingredienser

4 personer

2 spidskål
125 g bacontern
lidt grøntsagsbouillon
lidt hvid balsamico/vineddike
125 g ærter
1 bdt dild
friskkværnet peber og salt

Tilberedning

1 Gør spidskålen klar til stegning
Skær den i mindre stykker 
2 Rist baconterningerne gyldne, og tag dem af panden 
3 Steg spidskålen i fedtet fra baconen og tilsæt evt. yderligere fedtstof hvis nødvendigt 
Steg kun ganske lidt, kålen skal stadig have bid
4 Drys med salt og peber
Spæd med lidt grøntsagsbouillon og dryp lidt hvid balsamico over
5 Bland bacon og ærter i, og server med klippet dild 

 
En lækker sommeret, som kan serveres som den er, eller med en hakkebøf til

spids bacon2

Tags: Bacon, Spidskål

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her