Kotelet med stegte tomater og grøn mos

 

kotelet greenmos1

Ingredienser

2 personer

Grøn mos
500 g broccoli med stok
150 g frosne ærter
2 spsk flødeost
75 g feta
salt og peber

Tilbehør
200 g cherrytomater
1 fed hvidløg
1 spsk kapers
frisk eller tørret oregano

Kød
2 stk svinekoteletter

Tilberedning

1 Skær broccolien i mindre stykker og kog den i 20 min.
2 Tilsæt frosne ærter de sidste 4 minutter 
3 Blend broccoli og ærter med flødeosten 
4 Smuldr fetaen i broccolimosen, krydr med slat og peber og rør blandingen sammen 
5 Steg koteletterne 
6 Halver tomaterne 
7 Skær hvidløgsfeddet i tynde skiver 
8 Svits tomater, hvidløg, kapers og oregano 1-2 minutter 

 
En farverig og smagfuld ret

 

kotelet greenmos2

 

kotelet greenmos3

Tags: Kapers, Koteletter, Flødeost, Broccoli, LCHF

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her