Sennepskoteletter i fad med løg og squash i fløde

Sennepskoteletter

Ingredienser

4 personer

4 koteletter
250 g løg
2 squash
½ dl dijonsennep
1 bdt dild
¼ l piskefløde
2 dl hønsebouillon

Tilbehør: salat, LCHF brød

Kan også serveres med ris, så er det bare ikke længere LCHF

 

 

Tilberedning

Varm ovnen op til 180° varmluft

Kryd koteletterne med salt og peber og brun dem godt i olivenolie.

Skær løg og squash i skiver og steg dem på panden.
Tilsæt 1 spsk sennep, fløde og bouillon til squash og løg, rør rundt og lad de koge op. Smag til med salt og peber

Hæld det i et stort ildfast fad.

Smør koteletterne med sennep og læg dem ovenpå grønsagerne.
Top med groft hakket dild.

Bag i ovnen i 15-20 minutter

En lækker og hurtig hverdagsret.

Kilde:

Tags: Koteletter, Squash, LCHF

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her