Bagt Hokkaido og rosenkål med pecannødder og tørrede tranebær

bagt hokkaido rosenkl

Ingredienser

2 personer

200g rosenkål
lidt groft salt
1/2 hokkaido

1½ dl pecannødder
½ dl tørrene tranebær
1 spsk oliven olie
½ spsk ahorn sirup
et drys kanel

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 20 min.

1 Rengør og halver rosenkålene 
2 Vend rosenkålene i olie og salt 
3 Læg rosenkålene på en bageplade 
4 Skræl og skær hokkaidoen i store tern 
5 Vend hokkaidoen i olie, ahornsirup og kanel 
6 Læg hokkaidoen på en bageplade 
7 Bag rosenkålen i 20-25 min og hokkaido i 15-20 min, hokkaidoen skal fortsat være fast 
8 Bland rosenkål, hokkaido, pecannødder og tranebær i en skål. Der evt. tilsættes yderligere ahornsirup 

 

Kilde:

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her