Rejer med avocado-panna cotta

Rejer PANACOTTA

Ingredienser

8 personer

400 g rejer
4 avocadoer
½ dl cremefraiche
4 blade husblas
½ citron, saften
4 stykker LCHF knækbrød
Salt og peber

Dild til pynt

 

 

Tilberedning

Blend avocadoerne.

Lun cremefraichen i en gryde og smelt udblødt husblas heri.

Bland cremefraiche, citronsaft og blendet avocado og smag til med salt og peber.

Hæld blandingen i små glas og stil dem på køl til indholdet er stivnet.

Knæk 4 små stykker knækbrød af til pynt, server, et lidt større stykke knækbrød til.

Brug evt. 4 paptynde skiver rugbrød, som bages i 20 minutter ved 125º, til de er sprøde.

Anret med Rejer og knækbrød.

Kilde: royalgreenland.dk

Tags: Avocado, Rejer

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her