Rejer i cremet ærtesuppe med hytteost

REJER AERTESUPPE

Ingredienser

4 personer

300 g rejer
400 g frosne ærter
½ liter hønsebouillon

1 citron

100 g hytteost

1 bdt. purløg

Salt og peber

 

 

Tilberedning

Skyl hytteosten under koldt vand og lad den dryppe godt af.

Vend den sammen med fintsnittet purløg og rejerne – krydr med salt og peber.

Kog bouillonen op. Kom de frosne ærter i en blender og hæld den varme bouillon over. Blend forsigtigt til suppen er cremet.

Hæld suppen tilbage i gryden og varm den godt igennem. Smag til med salt, peber og citronsaft. Fordel suppen i fire tallerkener og top med reje/hytteosteblandingen.

Servér med brød.

Kilde: royalgreenland.dk

Tags: Hytteost, Rejer

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her