Røget laks med blomkålssalat

roegetlaks blomkaalssalat

Ingredienser

4 personer

 

350 g røget laks
1 blomkål
2 citroner
0.5 dl olivenolie
1 bundt purløg
1/4 bk. rucolasalat
50 g mandler
Salt og peber

 

Groft brød

 

 

Tilberedning

 

Skær bIomkåIen i tynde skiver (evt. på mandolinjern) og skyl godt igennem i iskoldt vand.

Afdryp kåIen og mariner med fintrevet citronskal, citronsaft og olivenolie.

Krydr med fintsnittet purløg, salt og peber.


Hak mandlerne groft og rist dem evt, lidt på panden.


Anret den røgede laks på blomklssalaten og drys rucolasalat og ristede mandler over.


Server med groft brød eller en stor grøn salat vendt i samme marinade som blomkålen.

 

Kilde: http://royalgreenland.dk/btc/Opskrift.aspx?ProductID=PROD452

Tags: Blomkål, Laks - røget

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her