Koldrøget laks med fennikel

Laks fennikel

Ingredienser

4 personer

½ fennikel
½ fed hvidløg
1 spsk hakket løg
½ tsk fennikelfrø
olie
½ dl mayonnaise
½ spsk hakket dild
dildkviste til pynt
4 forårsløg
1 spsk revet peberrod
3 spsk æblecidereddike
1 tsk sukker
salt og friskkværnet peber
20 tern røget laks - ca. ½ cm

Tilberedning

1 Skær fennikel i meget små tern 2x2 mm
2 Hak løg og hvidløg fint
3 Sauter fennikel, fennikelfrø og løg i lidt olie
4 Tilsæt cider og sukker og kog ind til fennikelen er mør, men med lidt bid. Væsken skal være kogt ind til en tynd sirup
5

Køl ned og vend det sammen med maynnaise med hakket dild eller fennikeltop
Smag til med salt og peber og juster med sukker eller cider

6 Skær forårsløggene ud i da 2 cm stykker og blancher
7 Anret laks og løg med klatter af fennikelremouladen og pynt med revet peberrod og dild

 

Server med LCHF knækbrød eller andet godt brød

Tags: Æblecidereddike, Peberrod, Fennikelfrø, Fennikel, Laks - røget

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her