Gratinerede portobellosvampe

grat portobello tomat aspar

Ingredienser

4 personer

4 stk store portobellesvampe
6 stk cherrytomater
6 stk grønne asparges eller forårsløg
1 stk rød snackpeber
100 g revet ost
oregano
salt og peber

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 10 min.

1 Rens svampene 
2 Skær cherrytomaterne i skiver
Skær asparges i små stykker
Skær snackpeber i små stykker 
3 Læg svampene på en bageplade og fordel tomatskiver, asparges og snackpeber over 
4 Krydr med oregano, salt og peber 
5 Drys revet ost over 
6 Bag i ca. 10, til osten er smeltet, bages de for længe svinder svampene for meget 
7
8

 

grat portobello tomat aspa1

 

grat portobello tomat aspa2

Tags: Portobellosvampe

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her