Lakridsis

lakridsis

Ingredienser

2½ dl piskefløde
2½ dl mælk
3 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
1 spsk lakridssirup

 

 

Tilberedning

  1. Opvarm mælk og fløde i en gryde, det må ikke koge

  2. Bland æggeblommer og sukker i flødeblandingen

  3. Afkøl ismassen i vandbad og derefter i køleskabet nogle timer, så fryser det hurtigere i ismaskinen

  4. Hæld ismassen i ismaskinen

  5. Kom lakridssiruppen i ismassen fra starten, så får du en grå ismasse

  6. Rør lakridssiruppen i ismassen når ismasskinen er stoppet, så får du en is med laskridsstriber

 

Kilde:

 

 

 

 

Tags: Vaniljepulver, Vaniljestang

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her