Fersken is med ferskenstykker

 

fersken is stykker 

Ingredienser

½ l færdig is

230 g moden ferskenkød
(svarende til  3 modne ferskner)
150 g sukker
1,25 dl letmælk
1,25 dl piskefløde
1 spsk citronsaft

1 skoldet fersken i små stykker

 


Tilberedning

1 Skold fersknerne og pil skindet af
2 Skær kødet fra stenen og afvej 230 g
3 Blend ferskenkødet i en foodprocessor
4 Tilsæt  sukker, mælk og fløde og blend det godt i foodprocessoren
5 Smag til med citronsaft
6 Kør massen på ismaskinen i 20-25 minutter
7 KOm ferskenstykker i lige før ismaskinen stoppes
8 Kom isen i forme og stil den i fryseren

 

Kilde: xxx

Tags: Fersken, Kokossukker

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her