Portobello burger

portobelloburger

Ingredienser

2 personer

2 store portobellosvampe
   (10-15 cm)
2 tynde skiver ananas
6 skiver agurk
2 tomater i skiver
1 rødløg i skiver
salat
400 g hakket oksekød
2 avocadoer
1 limefrugt, saften
2 fed hvidløg
salt og peber

Tilberedning

1 Rens portobellosvampene og krydr dem med salt og peber
2 Mos avocadokødet med en gaffel og bland det med limesaft og presset hvidløg, smag til med salt og peber
3 Form 2 store bøffer (på størrelse med portobellosvampene), krydr dem med salt og peber og steg dem på grillen eller på en pande
4 Steg portobellosvampene på begge sider, Pas på de ikke steges så meget at de skrumper for voldsomt og der trækkes for meget væske ud af dem
5 Brug protobellosvampene som bund, og lav en burger med salat, bøf, ananas, avocadomos, agurk, tomat og rødløg

 
En anderledes, men særdeles lækker burger

Kilde: xxx

portobelloburger2

Tags: LCHF, Avocado, Portobellosvampe

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her