Dukkah laks med bønnesalat

dukkah laks bonnesalat feta

Ingredienser

4 personer

LAKS
4 stk laksefileter - 150-175 g
2 spsk olie
ca. 1 dl dukkah krydderiblanding

BØNNESALAT
600 g grønne bønner
1 lille rødløg
50-100 g feta

DRESSING
4 spsk olivenolie
1-2 tsk friskrevet ingefær
1 øko-citron - skal og saft
salt

TILBEHØR
spicy fetadip

Tilberedning

Traditionel varme 170° - 20 min.

1 Pensel laksefileterne med olie, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir
2 Tryk dukkah krydderiet let fast på laksefileterne
3 Bag i ovnen i ca. 20 min, bag ikke for længe, så bliver laksen tør
4 Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt
5 Kog bønnerne i letsaltet vnad i 2-3 minutter
6 Skyl bønner under koldt vand, så de bevarer sprødheden
7 Vend bønnerne med dressingen
8 Hak løget fint og drys det over bønnerne sammen med smuldret feta

 

Kilde:

Tags: Feta, Laks - fersk, LCHF, Grønne bønner

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her