Kyllingefilet fyldt med mozarella

kyllingefilet mozarella

Ingredienser

4 personer

4 store kyllingefileter

1 stor frisk mozzarella
2-3 tomater
frisk spinat
4 skiver parmaskinke
grillkrydderi
salt
peber

Tilbehør

Gratinerede portobellesvampe

Enkel jordbær-edemame salat

Så har du et helt festmåltid i såvel smag som farver

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 20-25 min.

1 Flæk kyllingfileterne, dog ikke helt, de skal hænge sammen i den ene side
2 Krydr de åbne kyllingfileter med salg, peber og grillkrydderi 
3 Skær mozzarella i 8-12 tynde skiver 
Skær tomaterne i 8-12 skiver
4 Læg spinat på den ene side af kylligefileterne og læg derefter et lag tomater og et lag mozzarella på
5 Dryp lidt olivenolie på mozzarellaen og drys med lidt grillekrydderi 
6 Luk kyllingefileterne sammen og krydr med grillkrydderi, salt og peber 
7 Svøb en skive parmaskinke rundt om hver kyllingefilet og fæstn med tandstikkere 
8 Læg på en bageplade og bag i 20-25 min afhængig af størrelsen på kyllingefileterne

 
Er også fremragende på et stykke brød dagen efter, eller i en salt, og så er de ganske flotte med de grønne, røde og hvide farve når de skæres i skiver

 kyllingefilet mozarella1

kyllingefilet mozarella2

Kilde: xxx

Tags: LCHF, Kyllingefilet, Mozzarella - frisk, Parmaskinke

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her