Blomkål med linser og kapers

blomkal linser kapers

Ingredienser

2 personer

1 stk blomkål
50 g smør
100 g kogte linser, stadig med bid
50 g kapers
1 stk rødløg, grofthakket
2 stk hvidløgsfed, finthakket
1 stk æg, hårdkogt og hakket
1 stk citron, saften
4 kviste persille, hakket
salt og peber

Tilberedning

1 Skær blomkålen i buketter og skyl dem
2 Kog blomkålen så de stadig er lidt bid i dem
Lad dem dryppe af
3 Smelt smørret og rør lincerne i
Bland blomkålen i og krydr med salt og peber
4 Drys kapers, rødløg, hvidløg, æg, citronsaft og persille over og vend det forsigtig sammen.
5 Hæld det hele i en skål og server

 

Server med en god hakkebøf til

Kilde:

Tags: Blomkål

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her