Chokolade muffins

chokolademuffin1

Ingredienser

12 stk

½ dk vand
75 g smør
1 tsk vaniljesukker
75 g sukker

75 g brun farin
150 g hvedemel
25 g kakao
2 stk æg
1 tsk bagepulver

Tilberedning

Varmluft varme 185° - 20 min.

1 Smelt smørret i vandet
2 Bland hvedemel, kakao og bagepulver, og rør godt sammen 
3 Pisk æg, vaniljesukker, sukker og brun farin luftigt. Det skal piskes til en meget luftig æggemasse 
4 Rør forsigtigt hvedemelsblandingen ind i dejen med en dejskraber, du skal bevare luften i dejen
5 Bland så det smeltede smør i dejen, stadig forsigtigt
6 Hæld dejen op i 12 muffinforme og bag dem 20 min ved 185º ved varmluft
 7 Pynt med glasur, frugt og hvad du ellers synes passer til lejligheden 

 

Inspiration fra: madensverden.dk

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her