Kager - andre

Sukker- & glutenfri banan brownie

Sukker- & glutenfri banan brownie

Banan Brownie Paleo

Ingredienser

4 personer

50 g mandler
50 g hasselnødder
1 tsk ren vanilje pulver
50 g kakao
1/4 tsk ren Stevia
30 g kokos fibre
2 æg
100 g kokosolie (eller øko. smør)ca. 1 dl vand
2 bananer
100 g 92% mørk chokolade

Tilberedning

Traditionel varme 150° - 30 min.

1 Nødderne males til mel i en god blender (- hasselnødderne må gerne være i grove stykker)
2 Bland alle tørdele sammen 
3 Tilsæt æg, olie og vand 
4 Hak chokolade og bananer – og bland i dejen 
5 Smør et ildfast fad og hæld dejen i 
6 Bages i 30 minutter ved 150 grader 
7 Køl helt af i køleskabet, server kold og NYD din lækre Banan Brownie ♡ 

 

Kilde: Karolina Kærsner

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her