Dadelmuffin med blåbærfrosting

Dadelmuffins

Ingredienser

12 stk

10 bløde dadler, udstenede
4 spsk blødt smør eller kokosolie
1 moden banan
1 tsk vanillepulver

65 g
mandel mel
3 æg
30 g mørk kakao
1 tsk bagepulver
3 spsk appelsinjuice/stærk kaffe

BLÅBÆRFROSTING
100 g hvid chokolade
200 g flødeost
½ dl blåbær, blendet
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 økologisk citron, revet skal

1 spsk citronsaft

Tilberedning

Varmluft 175° - 20 min.

1 Tænd ovnen
2 Kør dadler, smør, banan og vanille i fodprocessor indtil det er en cremet pasta
3 Tilføj de resterede ingredienser og bland til en jævn masse
4 Fyld dejen i 12 muffinforme. Det fylder ikke så meget, men de hæver godt.
5 Bag i ca. 20 minutter
6 Køl muffins af og stil dem i køleskabet, de bliver kun bedre af 1 dag eller 2 i køleskabet
BLÅBÆRFROSTING
7 Smelt chokoladen i vandbad
8 Pisk flødeost, citron, blåbær og vanille i den smeltede chokolade indtil massen er godt blandet
9 Pynt kagerne og stil dem i køleskabet til de skal spise

 

Inspiration: atastylovestory.com

 

 

 

 

 

Tags: Flødeost, LCHF, Blåbær, Dadler, Banan, Hvid chokolade

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her