Kirsebærtærte

kirsebrtrte

Ingredienser

4 personer

1½ dl sprød müsli (40g) uden frugtstykker og chokolade, gerne med honning og nødder
1½ dl hvedemel (90g)
2 dl havregryn (60 g)
1 tsk bagepulver
125 g blødt smør
1 dl rørsukker (75 g)
1 æg

Fyld:
500 g kirsebær
½ dl rørsukker (40g)
1 tsk maizena
½ tsk stødt kanel

Tilbehør:
Is
2 kirsebærøl til deling mellem 8 personer - drikkes af vinglas

Kirsebærøl er ikke bare kirsebærøl, så du skal sikre at det er en af de søde typer, ellers smager det ikke godt til tærten


Tilberedning

Traditionel varme 200° - 20-25 min.

1 Skyl kirsebærrene, halver dem og fjern stenen
2 Bland müsli, hvedemel, havregryn og bagepulver 
3 Pisk smør og rørsukker sammen
Tilsæt ægget, og vend de tørre ingredienser i 
4 Vend kirsebærrene i rørsukker, maizena og kanel, og læg dem i bunden af et tærtefad 
5 Fordel dejen henover med en ske 
6 Bag midt i ovnen, 20-25 minutter 
7 Server med is og et glas kirsebærøl 

 
En herlig dessert med et glas kirsebærøl til. Prøv en belgisk Kasteel Rouge 8% eller anden kirsebærøl.

Kirsebaertrte kasteel rouge

kirsebrtrt2-08

Tags: Kirsebær

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her