Edemame salat med majs og langtidsbagte cherrytomater

edamame majs sundried1

Ingredienser

4 personer

300 g edemame bønner,frosne og optøede
1 ds majskerner
½ rødløg skåret i store tern
12-16 langtidsbagte cherrytomater

Dressing
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
½ knust hvidløg
1 spsk citronsaft
¼ tsk stødt ingefær
1 tsk flydende honning
salt og peber

Tilberedning

1 Bland edemame, majs og løg i en skål
Læg de langtidsbagte cherrytomater ovenpå
2 Bland dressingen og hæld den over salaten

 

 

 

En salat der er en fryd på både øjet og ganen
Server til en god bøf el. lign.

 edamame majs sundried3

Kilde: xxx

Tags: Edemame bønner

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her