Quinoa Hokkaido salat

quinoa hokkaido salat1

Ingredienser

2 personer

1/4 hokkaido græskar
1 spsk olivenolie

1 dl ukogt quinoa
(evt. sort eller rød)
2 dl vand
1 stk rødløg
1 stk rød peberfrugt

2 dl edemame bønner
3 spsk ristede græskarkerner
4 spsk tørrede tranebær

Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamic eddike
1 tsk honning
1 tsk dijon sennep
1 knust hvidløg
friskkværnet salt og peber

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 20 min.

1 Tænd ovnen 
2 Skræl og skær hokkaido i store tern og vend i olivenolie, salt og peber
Bag i ca. 20 min ved 200°
3 Skyl quinoa og kog den i vandet i ca. 20 min, pas på det ikke koger tør. Afkøl quinoa, skyl evt. i koldt vand 
4 Skær løget og peberfrugt i små tern 
5 Bland quinoa, edemame bønner, rødløg, peberfrugt, tørrede tranebær, græskarkerner og let afkølet hokkaido
6 Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og bland den i salaten med let hånd 
 En farverig og smagfuld salat

quinoa hokkaido salat2

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her