Quinoa Hokkaido salat

quinoa hokkaido salat1

Ingredienser

2 personer

1/4 hokkaido græskar
1 spsk olivenolie

1 dl ukogt quinoa
(evt. sort eller rød)
2 dl vand
1 stk rødløg
1 stk rød peberfrugt

2 dl edemame bønner
3 spsk ristede græskarkerner
4 spsk tørrede tranebær

Dressing
2 spsk olivenolie
1 spsk balsamic eddike
1 tsk honning
1 tsk dijon sennep
1 knust hvidløg
friskkværnet salt og peber

Tilberedning

Traditionel varme 200° - 20 min.

1 Tænd ovnen 
2 Skræl og skær hokkaido i store tern og vend i olivenolie, salt og peber
Bag i ca. 20 min ved 200°
3 Skyl quinoa og kog den i vandet i ca. 20 min, pas på det ikke koger tør. Afkøl quinoa, skyl evt. i koldt vand 
4 Skær løget og peberfrugt i små tern 
5 Bland quinoa, edemame bønner, rødløg, peberfrugt, tørrede tranebær, græskarkerner og let afkølet hokkaido
6 Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og bland den i salaten med let hånd 
 En farverig og smagfuld salat

quinoa hokkaido salat2

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her