Enchiladas med ost og spinat

enchiladas ost spinat

Ingredienser

4 personer

4 stk tortillabrød
200 g cheddarost - revet
100 g chili smøreost eller 100 g friskost naturel og ½ finthakket chili
150 g spinat
1 stk rød sød peber

Tilberedning

Traditionel varme 250° traditionel varme ca. 10 min.

1 Smør tortillaerne med chiliost, smør ikke hlet ud til den øverste kant
2 Læg spinatblae på, heller ikke helt ud til den øverste kant 
3 Skær peberen i lange stykker og fordel dem på spinatbladene 
4 Drys med revet cheddar 
5 Rul tortillaerne hård fra bund til top 
6 Skær tortillaerne i ca. 3 cm skiver, og stil dem i en tærteform. En mellemstørrelse passer fint, lidt afhængig af hvor hårdt de er rullet og hvormeget peber der kommer i 
7 Bag dem i ovnen og lad dem afkøle lidt inden de serveres 

 
Er fint som en starter, før selve middagen, eller som en let forret
Kan også fint serveres som en snack sammen med et glas vin eller en øl

nofoto Her kommer et billede af de bagte enchiladas

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her