Salat med kirsebær og parma

Salat kirsebr parma

Ingredienser

2 personer

6 store sprøde salatblad
6 skiver parmaskinke
20 stk kirsebær
1-2 spsk olivenolie
friskkværnet peber
1 spsk balsamicoeddike

 

Tilberedning

1 Halver kirsebærrene og tag stenene ud 
2 Steg kirsebærrene let i 1-2 spsk olie og stil til afkøling
3 Riv salatbladene i stykker og fordel dem på 2 tallerkner 
4 Fordel de let afkølede kirsebær på salaten og dryp stegeolien over kirsebær og salat
5 Riv parmaskinken i stykker og fordel over salaten 
6 Dryp balsamicoeddike over 
Drys med friskkværnet peber 

 
Server med:   Brød eller knækbrød

Kan serveres som en let hovedret eller i lidt mindre portioner, som en forret

Salat kirsebr parma2


 

Tags: Kirsebær, Parmaskinke

Udskriv Email

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her