Ærtesuppe med broccoli

rte broccoli sup

Ingredienser

4 personer

1 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 alm. løg
250 g broccoli
500 g frosne ærter
ca. 7-8 dl god grøntsagsbouillon eller fond
2,5 dl piskefløde
salt og peber

200 g rejer eller
200 g god chorizo
4 spsk ristede hasselnødder
evt. ærteskud eller brødkarse til pynt


Server med groft brød eller ristede rugbrødsbjælker

 

 

 

Tilberedning

1 Hak hvidløg og løg
Svits i olie ca. 2 min
2 Skær broccoli i grove stykker og kom dem i gryden sammen med ærter.
Tilsæt bouillon og lad suppen simre i 20 minutter 
3 Blend suppen 
4 Lad suppen koge op
Tilsæt fløde
Smag til med salt og peber
Er suppen blevet lidt for tyk, så tilsæt lidt mere bouillon.
Det gør ikke noget suppen er lidt tyk, så vil rejerne lægge sig ovenpå, så de kan ses 
5 Anvendes chorizo, skal det skæres i små tern og svitses på en pande, og dryppe af på køkkenrulle. 
6 Hak hasselnødderne groft, udelades hvis der anvendes rejer 
7 Server suppen i små skåle, og pynt med rejer/chorizo/hasselnødder og evt. lidt grønt 
8

 
Kan serveres sammen med
Varmrøget ørred med fennikel og æbler

orred fennikel2

Ser pragtfuld ud når det er anrettet på en skiferplade

rte broccoli sup2

Kilde: xxx

Tags: Chorizo, Ærter, Broccoli, Rejer, LCHF

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her