Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger (R)

Jordskokkesuppe med ristede old

Ingredienser

6 personer

¾ chili, finthakket
1 spsk olivenolie
2 hakkede fed hvidløg
1 løg i små tern
1 kg jordskokker, skrællede og skåret i tern
1½ l vand
salt og friskkværnet peber
18 kammuslinger eller store rejer
lidt olie
lidt brøndkarse eller bredbladet persille til pynt

Tilberedning

1 Sautér chili, hvidløg og løg i lidt olie og lad det simre et par minutter 
2 Tilsæt jordskokkerne, vand og salt, lad det simre i 20 minutter
3 Blend suppen med en stavblender 
4 Varm suppen op og smag til med salt og peber. 
5 Pensl muslingerne/rejerne med olie og enten grill eller steg dem i 3 minutter på hver side, anret på et spyd og servér til suppen, pyntet med brøndkarse 

  
Suppen kan laves i god tid og varmes inden servering

Kilde: AFD2008-04

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her