Sopa de lima

Sopa de lima

Ingredienser

4 personer


2 spsk olivenolie
1 stk rød peberfrugt
1 stk fint hakket løg
1 fed hvidløg
1 stk tomater
1 stk chilipeberfrugt
500 g kyllingebryst i tern
½ l hønsebouillon
Limesaft efter smag
Salt & peber

TILBEHØR
Tortillachips
Limefrugt
Avocado
Bredbladet persille - frisk

Tilberedning

1 Varm olivenolien i en tykbundet gryde og sauter de første 5, finthakkede, ingredienser heri
2 Drys med salt og peber efter smag og lad grønsagerne simre under låg i 5 minutter
3 Tilsæt kyllingefilet i tern og sauter i 3 minutter. Hæld bouillonen ved og smag til med limesaft, salt og peber
4 Bring suppen i kog og lad den simre under låg i ca. 10 minutter
5 Server portionsvis og pynt med tortillachips, lime, avocado og persille
 
 
 

 

Kilde: xxx

Tags: Tortillachips, Limefrugt

Udskriv E-mail

Omsæt mål

Husholdningsmål

Har du behov for omregning af mål, så tage et kig  her, dette er gode gamle danske husråd. Klik her