6-8 stkVarmluft 175° ca. 20-25 min Ingredienser 4 stk æg450 g neutral skyr3 tsk bagepulver1 tsk salt2 spsk fiberHUSK 160 g havreklid1,5 spsk chiafrø eller 3 spsk hørfrøEvt. ½ dl græskarkerner for mere bid Tilberedning Pisk æg og skyr sammen.Bland de tørre ingredienser iLad dejen hvile i 10 min.Form 6-8 boller af dejenBag bollerne ved 175° varm luft i 20-25 minutter, til bollerne er gyldneLad bollerne køle godt af inden du spiser demBollerne er en smule svampede og kan anvendes til alt, lige fra en ren bolle med ost og marmelade til en burger.NY forbedret opskriftVed at tilsætte chiafrø eller hørfrø bliver bollerne mindre svampedeDejen kan anvendes til mange andre formål, evt. fladbrød eller en alternativ pizzabund, prøv dig fremEt lækkert glutenfrit brød med masser af fibrePynt evt. med de frø du synes om Tags# Glutenfri# Majsmel