Skyrboller – glutenfri

6-8 stk
Varmluft 175° ca. 20-25 min

Ingredienser

4 stk æg
450 g neutral skyr
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk fiberHUSK
160 g havreklid
1,5 spsk chiafrø eller 3 spsk hørfrø

Evt. ½ dl græskarkerner for mere bid

Tilberedning
  1. Pisk æg og skyr sammen.
  2. Bland de tørre ingredienser i
  3. Lad dejen hvile i 10 min.
  4. Form 6-8 boller af dejen
  5. Bag bollerne ved 175° varm luft i 20-25 minutter, til bollerne er gyldne
  6. Lad bollerne køle godt af inden du spiser dem

Bollerne er en smule svampede og kan anvendes til alt, lige fra en ren bolle med ost og marmelade til en burger.

NY forbedret opskrift
Ved at tilsætte chiafrø eller hørfrø bliver bollerne mindre svampede

Dejen kan anvendes til mange andre formål, evt. fladbrød eller en alternativ pizzabund, prøv dig frem

Et lækkert glutenfrit brød med masser af fibre

Pynt evt. med de frø du synes om

Loading