Kirsebærtærte

Over/undervarme 200° – 20 – 25 min.

8 personer

En herlig dessert med et glas kirsebærøl til
Prøv en belgisk Kasteel Rouge 8% eller anden kirsebærøl
Kirsebærøl er ikke bare kirsebærøl
Du skal sikre at det er en af de søde typer, ellers smager det ikke godt til tærten

Ingredienser

1½ dl sprød müsli (40g) uden frugtstykker og chokolade, gerne med honning og nødder
1½ dl hvedemel (90g)
2 dl havregryn (60 g)
1 tsk bagepulver
125 g blødt smør
1 dl rørsukker (75 g)
1 æg

Fyld:
500 g kirsebær
½ dl rørsukker (40g)
1 tsk maizena
½ tsk stødt kanel

Tilbehør:
Is
2 kirsebærøl til deling mellem 8 personer – drikkes af vinglas

Tilberedning
  1. Skyl kirsebærrene, halver dem og fjern stenen
  2. Bland müsli, hvedemel, havregryn og bagepulver
  3. Pisk smør og rørsukker sammen
    Tilsæt ægget, og vend de tørre ingredienser i
  4. Vend kirsebærrene i rørsukker, maizena og kanel, og læg dem i bunden af et tærtefad
  5. Fordel dejen henover med en ske
  6. Bag midt i ovnen, 20-25 minutter
  7. Server med is og et glas kirsebærøl

Loading