Varm luft 175° – 20 min.12 stk Ingredienser 12 stk bløde dadler, udstenede4 spsk blødt smør eller kokosolie1 stk banan – moden1 tsk vaniljepulver60 g mandelmel3 stk æg30 g kakao1 tsk bagepulver3 spsk appelsinjuice eller stærk kaffeBÆRFROSTING100 g chokolade – hvid200 g flødeost – naturel½ dl blåbær – blendet½ tsk vaniljepulver½ stk økologisk citron – revet skal1 spsk citronsaft Tilberedning Tænd ovnenKør dadler, smør, banan og vanilje i fodprocessor indtil det er en cremet pastaTilføj de resterede ingredienser og bland til en jævn masseFyld dejen i 12 muffin forme. Det fylder ikke så meget, men de hæver godtBag i ca. 20 minutterKøl muffins af og stil dem i køleskabet, de bliver kun bedre af 1 dag eller 2 i køleskabetBLÅBÆRFROSTINGSmelt chokoladen i vandbadPisk flødeost, citron, blåbær og vanille i den smeltede chokolade indtil massen er godt blandetPynt kagerne og stil dem i køleskabet til de skal spise Tags# Banan# Blåbær# Dadler# Flødeost# Hvid chokolade# LCHF