Vinbraiseret kylling med parmaskinke

200° varmluft

4 personer

Anret på tallerkner på hæld den indkogte sauce over 

Ingredienser

Kylling
2 kyllingebryster
salt
peber
20 blade basilikum
4 skiver parmaskinke
2 store rødløg
4 fed hvidøg
1 dl tør hvidvin
1 dl vand
1 hønsebouillonterning

Tilbehør
150 g frisk pasta
200-400 g blandet broccoli/rosenkål
eller
200-400 g andre grønne grønsager

Tilberedning
  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
    Læg 10 basilikumblade på hvert kyllingebryst og pak parmaskinke omkring
  2. Pil løgene og skær dem i både
    Pil hvidløgene og halver dem på langs
  3. Brun kyllingebrysterne i en pande ca. 3 min. på hver side
    Læg løgende ved siden af og steg dem med
  4. Hæld vin og vand ved, og smuldr bouillonterningen i.
    Sænk varmen, og læg låg på.
    Lad småsimre i ca. 15 min. afhængig af tykkelsen på kyllingebrysterne
  5. Kog pastaen og grøntsagerne, gerne sammen
    Afpas dog kogetiden efter hvilke grøntsager der anvendes.
    Asparges skal kun have 1-2 minutter
    Frisk pasta skal normalt have 3 minutter

Loading