LCHF squashbrød

4 personer

Traditionel varme 160° – 1 time

Ingredienser

1 brød

125 g mandler
125 g hørfrø
60 g hele solsikkefrø
60 g hele sesamfrø
60 g hele græskarkerner
60 g HUSK (grøn) loppefrøskaller
2 tsk groft havsalt
2 dl reven squash (cirka en halv)
5 æg
½dl olivenolie

Squashen kan erstattes af reven gulerod

Tilberedning
  1. Kør mandler og hørfrø på en foodprocessor til mandlerne er godt malet
  2. Alle de tørre ingredienser røres sammen
  3. Tilsæt squash og rør det godt sammen med de tørre ingredienser
  4. Hæld olien i æggene og pisk godt sammen
  5. Hæld æggemassen sammen med de øvrige ingredienser, og rør godt sammen
  6. Fyld det i en brødform og bag 1 time ved 160° traditionel varme

Loading