4 personerServer med kylling eller kotelet og server kryddermayonnaise til Ingredienser blomkål (ca. 600g)1 stor håndfuld mandler1 lille squash2 snackpebre4 forårsløg2 fed hvidløg1 håndfuld pinjekerner1 håndfuld persille4 spsk. olivenoliesaft fra ½ citron0,5 tsk. salt0,5 tsk. stødt spidskommenKrydderayonnaiseBland en dip af mayonnaise, presset hvidløg, stødt chili og stødt spidskommen – smag til med citronsaft. Tilberedning Bland ingredienser til dressingen i en stor skålRist mandlerne på en tør pandeTag mandlerne af pandenRist pinjekernerne på pandenHak mandlerne let i minihakkeren Hak blomkålen til couscous i en minihakker eller foodprocesserHak hvidløg og persille fint og snit squash, pebre og forårsløg i mindre ternRør alle ingredienser sammen med dressingen og top med pinjekerner Tags# Blomkål# LCHF# Squash