4 personer Ingredienser 500 g broccoli150 g ærter1 svinemørbrad250 g champignoner2 hakkede løg2 gulerødder200 g grønne bønner150 g cocktailpølser1 tsk. paprika2 spsk. tomatpuré1 dl grønsagsbouillon150 g flødeost1 tsk. salt½-1 dl græsk yoghurt1 spsk. smørFriskkværnet salt og peber Tilberedning Skyl broccolien og skær den i mindre stykkerKog den i usaltet vand i 5 min. og lad ærterne koge med de sidste to min.Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem og tag dem opSkær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgeneSkær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min.Nip bønnerne og skær dem i mundrette stykkerTilsæt mørbradstykker, bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon, flødeost og salt og lad retten simre i 10 min.Hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe godt afBlend broccoli og ærter med yoghurt og smør, smag til med salt og peber og servér Tags# Ærter# Broccoli# Champignoner# Flødeost# Græsk yoghurt# LCHF# Svinemørbrad