Mørbradgryde med grøn mos

4 personer

Ingredienser

500 g broccoli
150 g ærter
1 svinemørbrad
250 g champignoner
2 hakkede løg
2 gulerødder
200 g grønne bønner
150 g cocktailpølser
1 tsk. paprika
2 spsk. tomatpuré
1 dl grønsagsbouillon
150 g flødeost
1 tsk. salt
½-1 dl græsk yoghurt
1 spsk. smør
Friskkværnet salt og peber

Tilberedning
  1. Skyl broccolien og skær den i mindre stykker
  2. Kog den i usaltet vand i 5 min. og lad ærterne koge med de sidste to min.
  3. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem og tag dem op
  4. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene
  5. Skær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min.
  6. Nip bønnerne og skær dem i mundrette stykker
  7. Tilsæt mørbradstykker, bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon, flødeost og salt og lad retten simre i 10 min.
  8. Hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe godt af
  9. Blend broccoli og ærter med yoghurt og smør, smag til med salt og peber og servér

Loading