Over/undervarme 200° – 15 min2 personerServer salaten med brød Ingredienser 200 g laks2 æg1 salathoved, fx egeblad200 g grønne bønner1 bakke cherrytomater200 g kogte kartofler2 spsk kapers, gerne store med stilk50 g sorte olivenSennepsdressing1 tsk dijonsennep1 spsk vineddike3 spsk olivenolie1 tsk sukkerTilbehørGroft brød Tilberedning Damp laksen i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutterKog æggene. Afkøl og pil demSkyl salaten og afdrypNip bønnerne og kog dem i letsaltet vand i 2 minutterAfdryp bønnerne og hæld koldt vand overHalver cherrytomaterne og skær kartoflerne i mindre stykkerVend salat med kartofler, bønner, cherrytomaterPynt med æg skåret i kvarte, kapers og olivenDel laksen i flager og fordel over salaten.Pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten. Tags# Laks - fersk