En ret der kan tilfredsstille såvel ganen som øjet
Ingredienser
250-300 g frisk tunfilet 1 lille bundt salatblade 100 grønne bønner ½ gul peberfrugt ½ agurk 8-12 cherrytomater 16 sorte oliven 2 spsk kapers 2 kogte æg skåret i både
Dressing 2 spsk hakket persille 2 spsk hakket basilikum 1 presset fed hvidløg ½ spsk balsamico 2 spsk olivenolie Salt og peber
Tilberedning
Skyl salaten og anret den på 2 tallerkner
Skold bønnerne i saltet vand
Skær tomaterne i halve, peberfrugten i strimler, agurken i tern og oliven i halve
Anret det hele på salaten
Skær æggene i både og anret dem og drys med kapers
Rør presset hvidløg, persille, basilikum, balsamico og olivenolie til dressing. Krydr med salt og peber
Dryp dressing over salaten
Steg tunfileten i ca. 1½ min på hver side, afhængig af hvor rød den skal være. Den må endelig ikke gennemsteges, så bliver den dårligere end dåsetun