Stedet for livsnydere
1 bageplade
Over/undervarme 150° – 1 t 30 min.
Gem knækbrødene i en lufttæt beholder, de kan holde sig et par uger
Brug evt. smulder til drys på yoghurt
Ingredienser
2,5 dl hørfrø
1 dl chiafrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
0,5-1 tsk salt
godt med friskkværnet peber
3 dl vand
Tilberedning
- Blend solsikkekerner og græskarkerner ganske lidt
- Bland alt kerner sammen i en skål og tilsæt vand
- Rør godt rundt i den meget tynde masse til alt er godt blandet
- Lad stå i ca. 10 min, så sætter det sig til en tyk masse
Det er hørfrøene og chiafrøne der gør dejen tyk og binder det hele sammen - Bred kerneblandingen jævt ud i en bradepande med et dejskraber
- Med dejskraberen deles dejen nu i lige så store stykker knækbrød som du ønsker. Del ved at trykke riller med dejskraberen
- Bag ved 150° i 1 time 30 min eller indtil knækbrøden er let bruge og tørre
- Lad dem afkøle og bræk dem så i stykker