8 personerEn meget populær ret tilbage i 1980-90’erneServeringVend souffleen ud på et serveringsfad og pynt med rejer, kaviar, fine dildkviste og citronskiverServer grove flutes til Ingredienser 2 ds tun i vand3 stk æg1 ds tomater – hakkede100 g rejer6 blade husblas2 dl creme fraiche 18%citronsaftfriskkværnet salt og peberDressing2 dl creme fraiche18%2 spsk tomatpure2 tsk engelsk sauce Pynt100 g rejer1 stk citron1 glas kaviar – sort eller rød1 bdt dild Tilberedning Hæld væden fra tunfiskenKog æggene hårde, pil og hak demHæld de flåede tomater i en sigte over en kasserolle så væden løber fraRør 2 dl creme fraiche op med salt og peber og vend tun, æg og 100 g rejer iSmag til med lidt citronsaftLæg husblas i i koldt vand i 5 minOpvarm tomatsaften og smelt husblassen heriNår tomatsaften er lunken blandes den i creme fraiche blandingen og massen fyldes i en skyllet form, evt. en randform eller rugbrødsformStilles i køleskabet til næste dagRør en dressing af 2 dl creme fraiche, tomatpure, engelsk sauce, lidt citronsaft og krydderier efter smag Tags# Cremefraiche 18%# Husblas# Rejer# Tun i vand