4 personerEn særlig lækker forretDen røgede laks fås bl.a. i Føtex som et lille tykt stykke eller en hel side Ingredienser ½ stk fennikel½ fed hvidløg1 spsk løg – hakket½ tsk fennikelfrøolie½ dl mayonnaise½ spsk dild – hakketdildkviste til pynt4 stk forårsløg1 spsk peberrod – revet3 spsk æblecidereddike1 tsk sukkerfriskkværnet salt og peber20 tern laks – røget i et helt stykke (ikke den der er skåret i skiver) Tilberedning Skær fennikel i meget små tern 2×2 mmHak løg og hvidløg fintSauter fennikel, fennikelfrø og løg i lidt olieTilsæt æblecidereddike og sukker og kog ind til fennikkelen er mør, men med lidt bid. Væsken skal være kogt ind til en tynd sirupKøl ned og vend det sammen med mayonnaise og hakket dild eller fennikeltop Smag til med salt og peber og juster med sukker eller æblecidereddikeSkær forårsløggene ud i ca 2 cm stykker og blancherSkær laksen ud i tern på ca. ½ cmAnret laks og løg med klatter af fennikelremouladen og pynt med revet peberrod og dild Tags# Æblecidereddike# Fennikel# Fennikelfrø# Laks - røget# Peberrod