Blomkålssuppe med røget laks

4 personer

En hurtig og lækker suppe, og så ser den flot ud

Ingredienser

ca. 600 g blomkål
7 dl vand
1,5 grøntsagsbluillon tern
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2,5 dl fløde
200 g laks – varmrøget/koldrøget
frisk dild
Lidt olivenolie
rugbrødschips eller andet brød

Tilberedning
  1. Skær blomkålen i mindre stykker
  2. Kog vandet op med bouillonterningen
  3. Tilsæt blomkål og lad suppen simre i 15 minutter
  4. Blend suppen og tilsæt fløden af flere omgange
  5. Smag suppen til med salt og peber
  6. Varm suppen op
  7. Hæld suppen op i små suppeskåle
  8. Pluk laksen i små stykker og top det i midten af skålen
  9. Hæld olivenolie rund om laksen
  10. Knus lidt rugbrødschips over suppen og garner med lidt dildkviste

Loading