Stedet for livsnydere
24 boller
Varmluft 190° – 30-35 min.
Dejlige boller der hæver i køleskabet natten over
Skal efterhæve 30 min ved stuetemperatur og bages i 30-35 min hvis de er tætstillede, ellers 25 min
Vil du bage dem straks, skal der en hel pakke gær i
Ingredienser
6 dl koldt vand
½ pk gær
4 spsk olie
400 g hytteost
4 tsk salt
360 g fuldkornshvedemel
840 g hvedemel
Drys: hvid/blå birkes
Tilberedning
Aftenen før
- Kom vand, gær, olie, hytteost og salt i en skål
Rør godt rundt - Kom melet i, og rør indtil dejen er samlet
Dejen skal være en smule klæg - Hæld dejen ud på bordet og ælt godt
- Form 24 boller og stil dem tæt på en bageplade
- Dæk med film og stil i køleskabet natten over
Om morgenen - Tag bollerne ud af køleskabet
Lad dem stå i 30 min - Pensl bollerne med vand og drys med det du foretrækker
- Bag ved 190° varmluft i 30-35 minutter
24 boller
Varmluft 190° – 30-35 min.
Dejlige boller der hæver i køleskabet natten over
Skal efterhæve 30 min ved stuetemperatur og bages i 30-35 min hvis de er tætstillede, ellers 25 min
Vil du bage dem straks, skal der en hel pakke gær i
Ingredienser
6 dl koldt vand
½ pk gær
4 spsk olie
400 g hytteost
4 tsk salt
360 g fuldkornshvedemel
840 g hvedemel
Drys: hvid/blå birkes
Tilberedning
Aftenen før
- Kom vand, gær, olie, hytteost og salt i en skål
Rør godt rundt - Kom melet i, og rør indtil dejen er samlet
Dejen skal være en smule klæg - Hæld dejen ud på bordet og ælt godt
- Form 24 boller og stil dem tæt på en bageplade
- Dæk med film og stil i køleskabet natten over
Om morgenen - Tag bollerne ud af køleskabet
Lad dem stå i 30 min - Pensl bollerne med vand og drys med det du foretrækker
- Bag ved 190° varmluft i 30-35 minutter
Tags