200° varmluft2 personerEn herlig og let bid til en picnicturHusk at tage en flaske rosevin med, så smager det ekstra godtServer gerne lidt hjemmelavet knækbrød eller andet brød tilDild kan erstattes af purløg Ingredienser 2 stk snackpebre100 g røget laks200 g torskerogn35 g blødt smør50g flødeost1 fed knust hvidløg50 g cremefraiche1 bdt dild1 spsk citronsaftsalt og peber Tilberedning Hak laksen groftRør laks, torskerogn, smør, flødeost, hvidløg og cremefraicheKlip dild i og smag til med citron, salt og peberHalver peberfrugterne og fjern kernerneFyld fiskeblandingen i peberfrugterne og drys med klippet dildLæg et stykke smørrebrødspapir på en halv peberfrugt og læg den anden halve over, så der igen er en hel peberfrugtPak ind i staniol og tag med på picnicturen Tags# Flødeost# Laks - røget# LCHF# Torskerogn