Spidskålssalat med blåbær

4 personer

En farverig salat

Ingredienser

1/2 spidskål
2 avocado
200 g edamame bønner
100 g feta
100 g blåbær
50 g cashewnødder

Tilberedning
    • Fjern evt. de yderste, grove dækblade fra spidskålen. Halver kålen, fjern stokken og skær den i helt tynde strimler.
    • Halver avocadoerne, fjern sten og skræl og skær dem i mundrette stykker.
    • Kom spidskål, avocado og edamamebønner i en skål og vend let rundt.
 
  • Smuldr feta på toppen af salaten og pynt med friske blåbær og saltede cashewnødder.
  • Servér evt. med creme fraiche dressing eller olie-eddike dressing.
  • Evt. rester kan gemmes på køl i 1-2 dage. Dog kan avocadoen blive brun. Retten er ikke fryseegnet.

Loading