6 – 7 små glas (2-3 dl)Stil i køleskabet et par dage inden de skal bruges.Kan holde sig i køleskab i op til 4 uger, så lav ikke for store portioner.Passer perfekt i en burger, men kan også bruges i mange andre retter.Giver et frisk pust til retten. Ingredienser 600-700 g rødløg8 dl eddike2 dl rørsukker2 tsk peberkorn12-14 stilke timian . små atamon til at skolde glas i Tilberedning Rengør rødlæg og snit dem i tynde skiver på et mandolinjern. Er de store så halver skiverneSkold små sylteglas med atamonvandFyld løgskiverne i glassene, pres gerne lidt, da de fylder mindre når de bliver syltetStik et par stilke timian ned i sidenKog eddike, sukker og peberkornHæld eddiken over rødløgene så det dækkerTør kanten af glassene og lågene invendigt med køkkenrulle dyppet i atamonvandSkru lågene på glassene Tags# Rødløg# Timian - frisk