Æble- og spidskålssalat

4 personer

Hurtig og lækker salat som let kan justeres op til mange personer
Tilpas ingredienser og dressing mængde efter behov
Det viste billede er en stor skål på 30 cm i diameter og der var salat til 10 personer

 

Ingredienser

100 g spidskål – grøn
100 g spidskål – rød
1 håndfuld spinat – frisk
1 stk æble
2 spsk tranebær
2 spsk mandler
2 spsk feta

Dressing
3 spsk olie
3 spsk creme fraiche
1 spsk sennep
1 spsk honning
1 spsk æblecidereddike
1 spsk citronsaft
salt og friskkværnet peber

Tilberedning
  1. Rengør spidskål og spinat og skær det i strimler
  2. Bland spidskål og spinat med halvdelen af dressingen
  3. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær i tynde skiver
  4. Hak mandler og tranebær groft
  5. Fordel feta og æbler over salaten
  6. Dryp lidt af den resterende del af dressingen over æbler og feta
  7. Drys til sidst med de hakkede mandler og tranebær
  8. Har du dressing i overskud kan det serveres til

Loading