Det er faktisk ret let at fiske det hele op af ramakinerne uden at det går i stykker
Ingredienser
4 stk æg ¾ dl mælk 4 spsk revet Grana Padano ost salt og friskkværnet peber 2 skiver røget laks ½ stk avocado 8 små tomater frisk hakket dild eller 2 tsk. tørret dild
PYNT 1 skive røget laks friske dildkviste til pynt 4 små tomater
Tilberedning
Tænd ovnen på 180º varmluft
Pisk æg, mælk, salt og peber godt sammen Tilsæt ost og finthakket dild og bland godt
Hæld nu æggemassen i 4 ramakiner
Halver tomaterne og fordel 4 halve i hver ramakin
Skær lakseskiverne og avocadoen i små stykker og fordel det i ramakinerne
Sæt i ovnen i 25-30 minutter. De hæver voldsomt i ovnen, så stil dem på risten på et stykke bagepapir, for det sker at der løber lidt æggemasse over kanten af ramakinerne
Lad dem hvile et par minutter når de kommer ud af ovnen, de falder en del sammen, men bare rolig, de er som de skal være
Pynt med en strimmel laks, en dildkvist og 2 halve tomater
Fyld ikke mere i end som vist på dette billede
De vokser vildt i ovnen, falder dog sammen et par minutter efter de kommer ud af ovnen